Rijvaardigheidstraining

Ben je in het bezit van je A rijbewijs en wil je met meer plezier en veiliger gaan motorrijden dan is een rijvaardigheidstraining iets voor jou.

Waarom een training

  • veiliger rijgedrag door anticiperend rijden
  • zichtbaarheid vergroten
  • bewustwording risico’s
  • Meer zelfvertrouwen krijgen

De training begint met een presentatie bij de rijschool, je gaat op je eigen motor oefeningen doen (kijktechniek/remmen en uitwijken) en daarna ga je de weg op. Frank heeft een camera aan boord zodat je na de rit kunt terugkijken hoe het op sommige momenten is gegaan. Tijdens het rijden is er aandacht voor je plaats op de weg en je kijk, bochten en remtechniek.

De nadruk van de training ligt op:

Het resultaat van de training is dat je niet alleen een vaardiger motorrijder wordt, maar door dat betere inzicht beleef je meer plezier aan de motor.

Wat kost het

De kosten bedragen € 90 voor een priveles. € 65 per persoon met minimaal 2 of max. 3 deelnemers.  De training duurt 2 uur.

Deelnemen

Heb je interesse geef je dan nu op, dit kan rechtstreeks bij de rijschool. Wil je alleen deelnemen dan plaatsen we een oproep op Facebook om een tweede deelnemer te zoeken. Bel gerust voor vragen of geef je nummer door dan bel ik je terug

Groet,

Frank Banga

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie